OM HOMESTYLING

Vi erbjuder tre effektiva homestylingpaket som syftar till att lyfta fram och exponera ditt hems bästa sidor och kvalitéer. Du kan själv välja det alternativ som passar dig och din bostad bäst:

LITEN

Mindre styling inför försäljning. Vi hjälper dig att iordningställa bostaden inför försäljning med i huvudsak ditt eget möblemang. Vi tar vi med mindre stylingdetaljer så som badrumstillbehör, kuddar, plädar och växter.

Pris: på förfrågan

 

MELLAN

Styling av en delvis möblerad bostad. Vi skapar en modern inredning med kompletterande möbler, mattor, belysning, textilier, tavlor, växter samt dekorationer och iordningställer bostaden inför fotografering och visning.

Pris: på förfrågan

 

STOR

Styling av en tom bostad där vi gör en fullständig möblering med komplett visningsinredning. När vi är klara har bostaden möbler, belysning, textilier, mattor, tavlor, växter samt inredningsdekoration. Vårt mål är att köparen ska kunna föreställa sig själva i bostaden!

Pris: på förfrågan

 

EXKLUSIV STYLING

Om du har ett unikt hem och önskar en mer exklusive styling så kan vi hjälpa dig att skapa en vacker inredning med hjälp av antikviteter från 1700-1800 talet.

Pris: på förfrågan

______________________________________________________________________________

Kontakta oss gärna för en gratis konsultation, innan du bestämmer dig för stylingpartner, 0703-667729, sara@amazinginterior.se

Send this Page to a friend Send this Page to a friend